Company Logo
slide 1 slide 2 slide 3

Belépés

Tematika

MIT TANULSZ A TANFOLYAMON?

MIT JELENT A KORSZERŰ, ÚJ SZEMLÉLET?

 

Minden ember élete olyan, mint egy labirintus. A kiindulási pont születésünk ideje, amikor belépünk sorsunk labirintusába, s van egy kijárat, a végcél, amely életfeladataink megvalósítása által kiegyensúlyozott, békés lélekjelenlétet eredményez.

Az asztrológus tulajdonképpen olyan, mint a GPS, irányt mutat a sorslabirintusban tévelygő lélek számára. Az ember ugyanis nem látja teljességében saját labirintusát, csupán azt az útszakaszt, ahol éppen tart. Krízishelyzetben gyakran egyáltalán nem látjuk választási lehetőségeinket, csakúgy, mint amikor autóval közlekedünk és eltévedünk éjszakai sötétségben, világítás (és GPS!) nélkül, s nem találjuk a helyes irányt.

Az asztrológus „GPS” megmutatja, hol járunk, zsákutcában vagyunk-e, azonban a  kormánykerék mindig a labirintusban haladó ember kezében van. Ha mégsem az asztrológus által jelzett irányt választja, újratervezés szükséges, de MINDIG VAN KIÚT! Minden zsákutcából vissza lehet fordulni a helyes irányba! Eközben tudnunk kell, miért kapjuk útitársainkat az életben, milyen karmikus kapcsolataink, megoldandó feladataink vannak velük (párkapcsolat, barátok, család).

AZÉRT FONTOS AZ ASZTROLÓGUS MEGFELELŐ FELKÉSZÜLTSÉGE, mert látnia kell a sorslabirintus összes lehetséges irányát és ki kell tudnia választani az útmutatást igénylő lélek számára a valóban megfelelőt. Ehhez fel kell tudnia térképezni a horoszkóp segítségével a szülött személyiségét, erényeit és gyengéit, fejlődési lehetőségeit, karmikus feladatait is.

EZT TANULOD MEG a fejlődésorientált karma asztrológia tanfolyamon.

 

 

MENNYI IDŐDET VESZI IGÉNYBE A TANFOLYAM ELVÉGZÉSE?

1 évig hetente egy alkalommal két órát és a házi feladatokra szánt időt.

BÁRMILYEN ISKOLAI ELŐKÉPZETTSÉG SZÜKSÉGES-E?

Nem szükséges.

JELENTKEZÉSI KORHATÁR VAN-E?

Nincs.

MILYEN KÖRNYEZETBEN TANULSZ?

Budapesten, a Nyugati pályaudvarhoz közeli, barátságos ezoterikus stúdióban, télen teázós, kávézós, nyáron limonádézós, békés hangulatban.

HÁNY DIÁKTÁRSADDAL TANULSZ EGYÜTT?

Maximum tizen vagytok egy csoportban, hogy a tanárok rád és a többiekre is megfelelően oda tudjanak figyelni.

MILYEN SEGÉDESZKÖZÖKET KAPSZ A TANULÁSHOZ?

A tandíjad összege magában foglalja a tankönyvet, az írott és hangfelvételeket, oktatófilmeket, a számítógépes programot és egy olyan csomagot, amely abban segít, hogy kézzel is fel tudd rajzolni az ábrát (vonalzó, számológép, füzet, tollak, egyszerűsített táblázatok). Ne aggódj, nem olyan nehéz kiszámolni az ábrát, mint régen.

A tanteremben kivetítőt használunk, amely jól láthatóvá teszi a számítógép által felrajzolt ábrát mindenki számára.

 

MI TÖRTÉNIK HA NEM TUDSZ RÉSZT VENNI EGY-EGY TANÓRÁN?

 

Megkapod az óra anyagát hangfelvételen CD-n, vagy emailben. Ezt a tanár az adott órán rögzíti számodra.


HOGYAN ZAJLIK AZ OKTATÁS?

 

Tematika szerint, de a csoport haladási igényeit figyelembe véve. Csillagvizsgálóba is ellátogatunk, megbeszéljük az oktatófilmeket, a családállítás mintájára horoszkópot állítunk a diákok részvételével. A hangsúlyt a képletelemzés gyakorlására helyezzük.

 

TANÍTÁSI SZÜNET VAN-E?

 

A csoport igényeihez igazítva nyáron és karácsonykor.

 

MILYEN BIZONYÍTVÁNYT KAPSZ, HA LEVIZSGÁZOL?

Hivatalosan elfogadott asztrológus tanácsadó diplomát.

MI TÖRTÉNIK, HA NEM TUDSZ SIKERES VIZSGÁT TENNI?

Iskolánk történetében mostanáig mindenki levizsgázott. Neked is sikerülni fog! Ha mégsem szeretnél vizsgázni, oklevelet kapsz a tanfolyamon való részvételről.

MENNYIT KELL FIZETNED A TANFOLYAMON VALÓ RÉSZVÉTELÉRT?

A tandíj havi részletekben fizetendő, húszezer ft.-egy hónapra. Számlát adunk róla.

AZ INTENZÍV ASZTROLÓGIA ELEMZŐ KLUBRÓL:

Kinek érdemes az intenzív elemző klubot választania?

Azoknak, akik túlságosan elfoglaltak ahhoz, hogy hétköznap esténként járjanak a tanfolyamra, illetve vidékieknek, akik nehezen tudnák megoldani a Budapestre utazást minden héten.

Az intenzív elemző klub oktatása két hónapig tart, kéthetente szombatonként, az oktatás egész napos (10-16 óráig).

KEZDŐ CSOPORT:

HA MÉG nem tanultál asztrológiát, gyorsan, könnyen elsajátíthatod a születési horoszkóp elemzését, illetve azokat az előrejelző módszereket, amelyek segítségével lényeges sorsváltozásokat ki tudsz deríteni a horoszkópból. Igény szerint a diákok saját (vagy családtagjaik) horoszkópjai segítségével is gyakorolunk.

A csoport létszáma maximum tíz fő.

Az intenzív tanfolyam ára 40.000.-ft.

Ha vizsgát teszel, diplomát kapsz a tanfolyam elvégzése után.

Helyszín: Budapesten, a Nyugatinál a Talamasca Ezoterikus Stúdióban.

Bővebb info: Barabás Erika/06-70-3-687-867, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

HALADÓ CSOPORT:

HA MÁR tanultál asztrológiát, de nehézséget okoznak a párkapcsolati elemzések és az előrejelzések. Az intenzív tanfolyamon sok-sok példahoroszkóp segítségével gyakorolunk, igény szerint a diákok saját, illetve hozzátartozóinak horoszkópjai segítségével.

A csoport létszáma maximum 10 fő.

Az intenzív tanfolyam ára 40.000.-ft.

Ha vizsgát teszel, diplomát kapsz a tanfolyam elvégzése után.

Helyszín: Budapesten, a Nyugatinál a Talamasca Ezoterikus Stúdióban.

TANÁROK:

A Talamasca Asztrológia Iskola tanárai és előadói vesznek részt az oktatásban, akik az egyéves tanfolyamon is tanítanak.

 

Bővebb info: Barabás Erika/06-70-3-687-867, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.